montering-av-fönster-med-borr-bromma

Montering av fönster

Våra fönsterspecialister i Bromma hjälper dig med montering vid fönsterbyte

Att byta fönster är ett stort projekt, speciellt om du väljer att göra det på egen hand. Vi ett fönsterbyte innefattar monteringen allt från måttagning i ditt hem, val av fönster hos en fackhandel samt själva uppsättningen. Allt detta tar tid och för att resultatet ska bli bra och hållbart krävs mycket kunskap.

Vi på Mockfjärds Fönster AB i Bromma tycker det ska vara lätt för dig att boka fönster. Därför har vi tagit fram vårt helhetskoncept som gör att du får tid över till annat.

Våra fönsterspecialister kan allt om fönster och hjälper dig gärna med alla steg i processen. Vi ser till att du väljer rätt fönster efter dina önskemål, tar ansvar för hela fönsterbytet till att leverera och utföra installation och efterkontroll.

Så går monteringen och fönsterbytet till

1. Inleder med ett kostnadsfritt hembesök

Vi börjar med ett hembesök för att ta fram den bästa lösningen för dig och ditt hem. En fönsterspecialist kommer personligen hem till dig för att påbörja planeringen. Du får under besöket ett fast pris för fönsterbytet att förhålla dig till. Därefter kan du närhelst kontakta oss för att anlita oss.

2. Tillverkning av dina fönster

När du väl bestämt dig för fönsterbytet och för oss att producera och montera dem påbörjas tillverkningen. Våra fönster finns i flera grundmodeller som anpassas efter dina önskemål. De varierar utifrån funktion, storlek, färger, glas och olika tillbehör. Alla fönster vi tillverkar skapas just efter våra kunders exakta önskemål och behov.

3. Installation och montering

För att installationen av dina fönster ska bli rätt utförd utbildar vi samtliga av våra fönstermontörer i företaget. Att byta fönster tar vanligtvis några dagar. Då tas de gamla fönstren bort och de nya sätts på plats. Detaljer runt fönstren såsom fönsterbänkar, lister och bleck ordnas i samband med installationen. Vi kan även frakta bort dina gamla fönster om du önskar.

4. Genomgång av fönstergarantier

När fönsterbytet är klart går montören igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig.

Fönsterbytet avslutas med en återkoppling av din fönstermästare för att säkerställa ett slutresultatet av hög kvalitet. Vi erbjuder även omfattande garantier för våra fönster och montering vilket vi presenterar nedan.

person-monterar-fönster-i-bromma

Måttbeställda fönster och flera fönstermodeller

Vi erbjuder måttbeställda fönster av olika sorter. Allt från fönster i gediget trä till nästintill underhållsfria aluminiumfönster. Du kan också köpa till olika tillbehör som tillval.

Alla våra fönster är dessutom utvecklade och designade för att klara av det nordiska klimatet tillsammans med dagens miljökrav på energibesparing. Detta självklart utan att tumma på våra fönsters kvalitet.

Garantier på både fönster och montering

För att säkerställa kvaliteten i våra montage utbildar vi alla våra montageteam internt. Vi erbjuder omfattande garantier med bland annat tio års garanti mot kondens inuti isolerrutan samt röta i karm och båge. På monteringen av ditt fönster lämnar vi tre års garanti förutsatt att vi på Mockfjärds Fönster AB utfört arbetet.

Lätt att få kontakt och boka tid. Mycket trevlig försäljare som ansträngde sig för att allt skulle bli så bra som möjligt. Den lokale snickaren gjorde jobbet snabbt och lätt och det blev jättesnyggt. Inte billigast, men det ”andas kvalitet”!

Peter W.

Vi har fönster som passar alla. Anlita oss för fönsterbyte och montering i Bromma – vi ansvarar för planering såväl som installation.