fönsterbyte-av-kvinnlig-medarbetare-bromma

Fönsterbyte

Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt hembesök

Att genomföra ett fönsterbyte går enkelt och effektivt med vår hjälp. Vi som arbetar med fönsterbyte i Bromma inleder alla uppdrag med att göra ett kostnadsfritt hembesök hos er för att kunna mäta era fönster och diskutera de önskemål ni har kring era nya modeller.

Vi inleder alltid arbetet med att göra ett kostnadsfritt hembesök hos dig. Under besöket tar vi mått på dina befintliga fönster så att vi sedan kan beställa nya produkter som passar.

När vi har alla mått som behövs beställer vi de produkter ni vill ha. Vi tillhandahåller ett stort sortiment av kvalitativa svenska fönster av trä och aluminium som klarar av de klimatpåfrestningar som våra fyra årstider innebär.

Fönster tillverkade och utvecklade för vårt nordiska klimat

Vi på Mockfjärds Fönster AB är specialister på att byta fönster i fastigheter av varierande storlekar. De produkter du kan få genom oss är tillverkade i Sverige och står sig därför väl i relation till det ofta påfrestade klimatet.

man-byter-fönster-i-bromma

Fundera på följande när du står inför ett fönsterbyte

1. Material

Välj mellan gedigna träfönster och underhållsfria med aluminium. Hur är ditt fönster placerat, åt vilket vädersträck? Vilket glas önskar du? Är placeringen i källarplan eller högt upp i fasaden? Våra fönsterspecialister hjälper dig gärna att besvara dessa frågor.

2. Fönstrets funktion

Du har möjlighet att välja vridfönster, utåt- eller inåtgående sidohängda eller fasta fönster.

3. Utseende

Önskar du fönster med äldre stil kan detta återskapas med hjälp av dagens teknik. Vi kan då använda oss av olika spröjslösningar, fönsterbrädor och foder. Även olika tillbehör som handtag och myggnät samt markiser påverkar fönstrets karaktär. Till alla stilar av fönster finns också olika altandörrar att välja mellan.

4. Energieffektivitet

Något många inte tänker på kan vara valet av glas till fönster. Genom att välja ett specifikt glas kan du spara energi. Vanligtvis brukar man räkna med att cirka 35 procent av värmen i ett hus försvinner genom fönstren. Vi hjälper dig hitta rätt typ av glas.

Bytte 6 fönster och en dörr. Otroligt proffsiga montörer. Arbetet utfördes snabbt och noggrant. Kan varmt rekommendera Mockfjärds Fönster AB.

Anna-Lena L.

Prisvärt fönsterbyte i Bromma

Att byta fönster kan ibland kännas som ett omfattande projekt som kräver mycket kunskap för att det ska bli riktigt bra. Vi hjälper dig gärna med detta.

Vid det kostnadsfria hembesöket vi erbjuder lämnar vi gärna en prisbild för ditt fönsterbyte. Du har därefter möjlighet att i lugn och ro bestämma dig för om du vill anlita oss.

Vänd dig till oss när du är i behov av fönsterbyte i Bromma. Vi är ledande inom branschen och erbjuder enbart fönster av hög kvalitet.