Fönsterbyte Bromma

Svenska fönster och dörrar •

Om ROT-avdraget

ROT-avdrag för arbeten på huset

ROT-avdraget är ett avdrag som man har rätt till ifall man gör arbeten på sitt hus eller fritidshus. Den maximala summan per person är 50 000 kronor men om man är två vuxna personer i hushållet kan båda använda sig av avdraget vilket då blir totalt 100 000 kronor. Hos oss på Fönsterbyte Bromma kan ni använda ert avdrag när ni gör fönsterbyte eller om ni renoverar befintliga fönster. Från 2016 är det regeringens beslut om ett avdrag på 30 % av arbetskostnaden som gäller.

Avdrag som gäller vid fönsterbyte

ROT-avdraget för fönster gäller för hus och fritidshus. Om ni har en bostadsrätt gäller avdraget endast för innerfönster. Däremot kan ni fråga er bostadsförening om de ger bidrag. Tänk på om ni vill utföra renovering av fönster gäller avdraget vid renovering på plats. Om ni utnyttjar er rätt till ROT-avdrag ska ni också tänka på att i den maximala summan för avdrag ingår eventuella RUT-avdrag som ni har använt er av.

Vi hjälper till med ansökan

För er som ska göra fönsterbyte i Bromma hjälper vi till med det praktiska när ni ska ansöka om ROT-avdraget. Dessutom använder vi oss av fakturamodellen vilket innebär att på fakturan från oss betalar ni endast 70 % av arbetskostnaden. De övriga 30 % begär vi in från Skatteverket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi utför dina fönster- och dörrbyten från början till slut. Genom oss kan du få beställning, leverans och montering.

  Adress
  Kuskvägen 4
  19162 Sollentuna

  Telefon
  010-4100777

  E-post
  offert@fonsterbytebromma.se

  Orgnr
  559089-8796

OM OSS

Vi utför dina fönster- och dörrbyten från början till slut. Genom oss kan du få beställning, leverans och montering.

Fönsterbytebromma.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
19162 Sollentuna

010-4100777

offert@fonsterbytebromma.se

Orgnr:
559089-8796