Om oss

Framstående inom fönsterbytarbranschen

Vi på Mockfjärds Fönster AB erbjuder fönsterbyte i toppklass och har sedan 1997 vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen. Detta gör oss till Sveriges ledande fönsterbytare.

Vi sköter fönsterbytet – enkelt, tryggt och snyggt. Självklart anpassar vi oss och möter dina behov och önskemål.

Familjeföretaget som expanderat i hela Sverige

Vår resa som fönsterbytare började i Dalarna för över tjugo år sedan som ett familjeföretag. Idag erbjuder vi våra fönsterbytartjänster lokalt i alla Sveriges städer.

Trots vår storlek och att vi är en del av ett multinationellt företag är vi måna om att fortsätta vara familjeföretaget från Mockfjärd i Dalarna. Vår största styrka är att vi alltid tänkt, och fortsätter tänka, som det lilla fönsterbytarföretaget.

Fönster utvecklade och designade för att klara vårt nordiska klimat

Våra produkter är utvecklade och designade för att passa nordiska hus och klara de klimat- och miljökrav som ställs. Vi arbetar med helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet: från måttaggning och planering till färdigt montage.

För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök. Vi är noga med att ha en nära kunddialog längsmed hela processen.

Certifikat inom fönsterproduktion

Vår fönsterproduktion är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 EQ – För att säkra att energimärkningen är tillförlitlig och oberoende av fönsterbranschen beviljas energimärkningen av ett ackrediterat certifieringsorgan.

Svensk fönster & dörrkontroll – Detta är fönster- och dörrindustrins egen kvalitetsmärkning. Ett branschgemensamt system för godkännande av fönster och ytterdörrar på den svenska marknaden.

Vi har P-märkning – En svensk kvalitetssymbol som garanterar att produkten som bär märket minst uppfyller de kvalitetskrav som finns uppställda av EY, i Sverige och branschens egna eventuella krav.

Miljömärkt med Svanen – Svanenmärkta fönster och ytterdörrar är värmeisolerade för att minska energiåtgången. Svanen ställer även krav på träråvara, produktion, energieffektivitet, återvinningsbarhet och de kemiska produkter som används.

Våra produkter är tåliga och klimatanpassade med EverCoat – Ett integrerat väderskydd av pulverlackerad aluminium. Så nära underhållsfritt du kan komma.

Vi rekommenderas av Villaägarna och har även CE-märkning*.

* CE-märket intygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt hembesök utan krav

Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt hus. Därefter kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om resten, och är stolta över att kunna erbjuda smidiga och enkla fönsterbyten.

Hör av dig till oss idag så bokar vi in en dag som passar för ett hembesök. Vi återkommer till dig inom kort!